TYGO & vito

Have fun, be active & feel comfortable! De collecties van dit jeansmerk zijn vrolijk en makkelijk te dragen. Voor jongens van 2 t/m 12 jaar in de maat 92 t/m152.

SEE YOU NEXTERDAY

Een koude, donkere en saaie winter….. Ho! Wacht even! Daar doet TYGO & vito mooi niet aan mee. Met frisse kleuren en coole prints is het één en al vrolijkheid. Precies zoals je inmiddels gewend bent van dit toffe jongensmerk. En dan is het ook nog eens stoer, comfortabel en betaalbaar. Wedden dat jongens helemaal weg zijn van de wintercollectie!

Future Nexterday

Your future starts today! Jongens hebben helemaal geen tijd om na te denken over hun outfit. Spelen willen ze, op avontuur! Het liefst gaan ze op reis naar de toekomst of naar de ruimte op zoek naar buitenaards leven. De eerste levering voor het najaar zit vol kleur. Van navy tot rood en van geel tot groen. Toffe prints geïnspireerd op thema’s als ‘future’, ‘space’ en ‘out of this world’ spelen het precies in op de belevingswereld van de boys.

Nexterday Adventure

Neem je verrekijker en je vergrootglas mee. Je weet maar nooit wat je buiten tegenkomt! Het is tijd om op ontdekkingstocht te gaan. Met je vrienden ga je op pad op zoek naar een nieuw avontuur. Spannend! Met kleuren als groen, kobalt, army en oranje geeft TYGO & vito een frisse en vrolijke touch aan de outfit. Gave army prints en tekstprints die alles te maken hebben met thema’s als ‘In to the Wild’, ‘Explore’ en ‘Wild wolves’. Boys will be boys. 

Contactinformatie

Volg ons op Facebook!

Volg ons op Facebook!

Schrijf in op onze nieuwsbrief!

Openingsuren

Dinsdag - Vrijdag
10u00 - 12u00 // 13u30 - 18u00
Zaterdag
10u00 - 17u30
Zondag - Maandag
Gesloten