Verkoopsvoorwaarden Jules & Julie:

Deze site is de webshop van Kinderboetiek Jules&Julie BVBA, Eeksken 114, 1745 Opwijk BTW BE0548.694.158.

Indien u wenst te bestellen, bekijk dan ook de algemene verkoopsvoorwaarden.

Voor alle vragen of onduidelijkheden in verband met shoppen in onze webwinkel, aarzel niet om contact met ons op te nemen. Dit kan via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of u kan ons ook telefonisch contacteren op het nummer +32 52 35 36 33 van dinsdag tot en met zaterdag.

AANBOD:

Elk aanbod staat open voor klanten die woonachtig zijn in België en Nederland. Klanten uit andere landen dienen eerst een mail te sturen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken., hun aanvraag wordt dan elk apart bekeken en behandeld.

De artikelen zijn uitsluitend bestemd voor normaal particulier gebruik.

Alle kleertjes zijn voorradig, moest er toch een stockvergissing gebeurd zijn dan laten we u dit zo snel mogelijk weten.

We trachten via onze foto’s een zo goed mogelijk beeld te geven van onze artikelen. De kleur op foto kan echter lichtjes afwijken van de echte kleur.

PRIJS:

Alle vermelde prijzen zijn steeds in euro en inclusief BTW en alle andere verplicht door de klant te dragen taksen. Indien vervoers-, reservatie- of administratieve kosten worden aangerekend, wordt dit apart vermeld.

De opgave van prijs slaat uitsluitend op de artikelen zoals het wordt omschreven. De bijhorende foto is decoratief bedoeld en kan elementen of artikelen bevatten die niet inbegrepen zijn in de prijs.

BESTELLING:

Door een bestelling bij Jules&Julie te plaatsen geeft u te kennen meerderjarig te zijn en akkoord te gaan met de verkoops-, leverings- en betalingsvoorwaarden.

VERZAKINGSRECHTEN:

"De consument heeft het recht aan de verkoper mee te delen dat hij afziet van de aankoop, zonder betaling van een boete en zonder opgave van motief binnen de 14 werkdagen vanaf de dag die volgt op de levering van het product of op het sluiten van de dienstenovereenkomst »

Indien u zich op deze mogelijkheid wilt beroepen, stuurt u zo snel mogelijk een bericht naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. met vermelding 'verzaking webshop' en dient u de goederen op eigen risico en kosten terugsturen naar Jules&Julie, Eeksken 114, 1745 Opwijk.

LEVERING:

De levertijd varieert van 2 tot 5 werkdagen te rekenen vanaf het moment dat we uw betaling hebben ontvangen.

Foutief doorgegeven leveringsadressen zijn de verantwoordelijkheid van de Koper en kunnen aanleiding geven tot extra kosten.

De vermelde leveringstermijnen zijn niet bindend, maar worden louter als aanwijzing gegeven. Geen enkele vertraging in levering kan aanleiding geven tot verbreking van de koop of betaling van schadevergoedingen ten voordele van de Koper, behoudens in geval van opzettelijke vertraging.

In geval van niet-levering van de goederen worden de eventueel door de Koper betaalde sommen terugbetaald zonder interest of andere vergoeding.

Jules&Julie kan op geen enkele manier verantwoordelijk worden gesteld voor verlies, diefstal of beschadiging van de artikelen tijdens de verzending via de post.

VERZENDINGSKOSTEN:

In België: 4,95 euro onder 100 euro, vanaf 100 euro zijn alle leveringen gratis!

In Nederland: 7,95 euro, vanaf 150 euro zijn alle leveringen gratis!

Kleertjes kunnen ook afgehaald worden in de winkel: Eeksken 114, 1745 Opwijk.

BETALING:

Na een bestelling ontvangt u een bevestiging per e-mail met daarin de totale kosten, inclusief verzendkosten, vermeld.

Betaling geschiedt altijd geheel vooraf en kan gebeuren als volgt:

  •          via online kunt u op een veilige manier betalen dankzij een beveiligd netwerk. Voor online betalingen worden je geen extra kosten berekend. U kunt betalen met verschillende betalingsmogelijkheden, namelijk via Paypal (Visa), Bancontact/Mr Cash, iDEAL of Sofortbanking. Tijdens het afrekenen kunt u zelf kiezen welke betaalmogelijkheid u het best past.
  •          via overschrijving op BE87 7310 3833 6694 op naam van Jules & Julie BVBA, Eeksken 114, 1745 Opwijk, België en met de vermelding van het bestelnummer.  
    Uw bestelling wordt acht dagen gereserveerd, hebben we na acht dagen nog geen betaling ontvangen, dan worden de gereserveerde artikelen terug te koop aangeboden. Houd er wel rekening mee dat het enkele dagen duurt vooraleer uw betaling op onze rekening staat. 
  •          via Bancontact of cash bij afhaling in de winkel te Opwijk, Eeksken 114.

EIGENDOMSRECHT

Jules&Julie blijft volledig eigenaar van een verkocht artikel tot het moment waarop de verkoopprijs volledig is voldaan.

RETOURNEREN

Bent u niet tevreden van uw bestelling of klopt het maatje niet, stuur zo snel mogelijk een bericht naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. met vermelding 'retour webshop'. U mag tot 14 dagen na ontvangst het product in onbeschadigde en ongebruikte toestand terugsturen, samen met het bijgevoegd ingevuld retourformulier op ons adres (Jules & Julie BVBA, Eeksken 114, 1745 Opwijk).

De verzendingskosten voor het terugsturen van het product vallen ter uwer laste. Onvoldoende gefrankeerde en niet vooraf gemelde retourzendingen worden niet terugbetaald!

Na ontvangst van uw pakje storten we uw aankoopsom zo snel mogelijk terug. Wettelijk moet dit binnen de 30 kalenderdagen gebeurd zijn. Verzendingskosten, door ons of door u gemaakt, worden niet terugbetaald, u ontvangt dus de aankoopprijs min het bedrag van de verzendingskosten.

Betreft het een artikel dat verkeerdelijk werd geleverd door Jules & Julie, dan nemen wij de kosten voor verzending wel op ons.

KLANTGEGEVENS


Klantgegevens worden enkel gebruikt ten behoeve van de afhandeling van een bestelling. Klantgegevens worden niet doorgegeven aan derden.

Contactinformatie

Volg ons op Facebook!

Volg ons op Facebook!

Schrijf in op onze nieuwsbrief!

Openingsuren

Dinsdag - Vrijdag
10u00 - 12u00 // 13u30 - 18u00
Zaterdag
10u00 - 17u30
Zondag - Maandag
Gesloten